Smile for the Camera
Smile for the Camera
OM OSS

Kärnan i Smile for the Camera är vår fotograf Sauman som har en gedigen karriär bakom sig med många års erfarenhet att hantera människor framför kameran. Hon har arbetat som pressfotograf och modefotograf och var en av grundarna till The Studio, som var ett av Sveriges första och största make over-företag. Sauman har en särskild förmåga att få folk att slappna av och ta fram sina rätta jag framför kameran.

Professionella bilder på ett företags webbplats är ett effektivt sätt att locka till sig kunder eftersom de skapar intresse och nyfikenhet hos betraktaren.

Idag är Saumans fokus företagsbilder, en genre som hon älskar och brinner för. Att visa människorna bakom företaget och få dem att stråla – det är ett av våra viktigaste uppdrag på Smile for the Camera och detta lyckas vi med gång på gång.

Några av hennes kunder genom åren har varit bland annat IKEA-katalogen, Karen Millen, Sony Music, Weekday Jeans, Gringo Magazine, ABB, Volvo, Astra Zeneca, Frida Magazine, Dagens Nyheter, Göteborgs Posten, Blackness RnB Group, Avenue Models, Stockholm´s Group, Björn Borg med flera.

Vi har en tydligt genomtänkt idé bakom varje uppdrag och utgår alltid från det specifika fallet. Vi tar fram allt som behövs för en bra fotografering. Vi ger oss inte förrän kunden och vi är fullkomligt nöjda.