Smile for the Camera
Smile for the Camera
SÅ TYCKER VÅRA KUNDER
Fredrik Ståhl
2018-10-15
Tack bästa Sauman för en trevlig styling och fotodag! Bilderna blev fantastiskt fina tack vare din förvånansvärt breda och djupa förmåga att locka fram såväl yttre som inre personlighet och skönhet och fånga den perfekt på bild i fina kompositioner! 💐
Anneli Petersson
2018-10-15
Otroligt professionell, kreativ och lyhörd med positiv energi, värme och glädje. Jag är väldigt nöjd med resultatet och rekommenderar detta starkt.
Mats Ahlskog
2018-10-15
Sakkunnig och proffsig fotograf - rekommenderas!
Camilla Lindman
2018-09-01
Professionell, personlig och kreativ. Fotograf Sauman har förmågan att ta fram personlighet och värme i både objekt och person. Oavsett storlek på uppdrag kan man som uppdragsgivare alltid räkna med ett 100% engagemang och leverans. Varmaste rekommendationer.
- Camilla Lindman/AD
KA Webbyrå
MK Conradzon
2018-05-09
Stort tack Sauman för ett fantastisk proffsigt arbete. Henne vill jag verkligen rekommendera.
Paganini Vandetta
2018-04-23
Grymt bra service samt väldigt professionellt utfört. Rekommenderas starkt.
Lulu Tantai
2018-03-13
Thank you once again for yesterday Sauman You were professional and guided us through lighting, poses, and all things required for a great outcome. Thank you also for your ideas. I would highly recommend you to anyone and look forward to working with you again in the future!
Sandra Edlund
2018-03-06
Underbar photosession med Sauman! Glädje & energi i kombination av snygga bilder
Ricard Sörman
2017-12-11
Både barnen och vi tyckte att dagen tillsammans med Sauman var riktigt rolig och spännande. För att inte tala om hur fina bilderna blev, vi är så nöjda och rekommenderar varmt att anlita Sauman för hennes professionalism och härliga personlighet. Ni kommer inte att bli besvikna. //Ricard och Anna Sörman
Nina Wiltman
2017-10-21
Jag rekommenderar Sauman varmt ! Hon är verkligen proffsig och tog hand om allting, makeup,posering, ljussättning m.m. Jag känner mig inte bekväm framför kameran men Sauman fick mig att slappna av så jag är jättenöjd med bilderna på min hemsida.
Jonny Wetterborn
2017-06-19
TACK Sauman för att du hjälpte mig och företaget med nya bilder! Ett otroligt proffsigt bemötande och utförande som uppskattades av samtliga inblandade. DU gjorde det lättare än förväntat :)

Hälsningar // MYCKET nöjd kund
Sandra Gidlöf
2017-05-29
Den fantastiska Sauman är en otroligt duktig fotograf! Tack för en underbar photosession. Jag valde helt rätt när jag valde smileforthecamera!
Elisabeth Bexter
2017-05-13
Så otroligt nöjd & glad att jag hittat Sauman på Smile for the Camera proffs på topp nivå super duktig & otroligt lättsam att arbeta med, rekommenderas starkt
Eva Falk
2017-05-03
Sauman har koll på varje liten detalj och vad som blir bra. Vi blev jättenöjda med våran hemsida och har fått så mycket beröm och bra respons för den. Tack för en jättetrevlig dag dessutom! Rekommenderas varmt!
Cynthia Pinto Carpio
2017-03-31
Stort stort STORT tack Sauman för att du gav mig en tid så fort när jag behövde det!
Professionell fotograf som man kunde vara avslappnad med
Jag kommer tillbaka med mina pälsklingar!
Sam Nax Reid
2017-02-01
Sauman har väldigt lätt att inte bara förstå sig på kunder, utan även att göra så att andra kan slappna av och känna sig vackra.

Har haft det stora nöjet att arbeta med henne som fotoassistent på många plåtningar och jag vet personligen att hon get 120% på varje jobb.

Bilderna blir kanonbra och ni blir inte besvikna!

/Sam Reid
Hans Noren
2017-01-26
Fantastisk människa med det där lilla extra. Fick oss att känna oss hemma samtidigt fick fram bilder av oss som överträffade verkligheten. Kan verkligen rekommendera Smileforethecamera. Proffs ända ut i fingerspetsarna
Amanda Sandström
2017-01-25
Fantastisk rolig fotosession och jag har sällan känt mig så snygg. Sauman fick mig att slappna och av och smittade av sig med sin fantastiska energi. Rekommenderar henne till alla som vill ha grymt snygga bilder, oavsett om det gäller för privat bruk eller business.
Från make-up till fotografering så är hon en proffs ut i fingerspetsarna. Tack Sauman!
Jimmy James Hoffa
2017-01-25
Att bli fotad av Sauman är en upplevelse jag önskar alla fick uppleva. Sauman "ego boostar" dig nämligen så hårt att det känns som du är modell på Fashion Week i Paris! - Jimmy Carnbrand, grundare och programledare på Workpodden
Katherine Vera Olave
2017-01-25
Fantastisk fotograf och fantastisk människa! Lyckas verkligen fånga det lilla extra det jag verkligen gillade var att Sauman kommunicerade så bra bakom kameran och fick mig att känna mig lugn och avslappnad. Rekommenderar starkt!
Lilav Oriflame
2017-01-25
Denna kvinna får en att känna sig bekväm och även glamorös framför kameran! Alltid sprudlande glad och ett proffsigt intryck! Tack!
Maria Jose Del Villar
2017-01-24
Från ovan till en erfarenhet av ustrålning och avslappnade känsla av att stå framför kameran!! Saumans engagemang och profession gav mig en rolig upplevelse samt trygghet i hennes händer! Därav blev resultatet av bilderna enastående!

Smile for the camera är verkligen något jag rekomenderar!
MK Conradzonrekommenderar Smile for the Camera
2018-09-14
Stort tack Sauman för ett fantastisk proffsigt arbete. Henne vill jag verkligen rekommendera.